HABER ve DUYURULAR

AK Parti Aksaray Milletvekillerinden Eskil'e Ziyaret

• Eskil Belediyesi Haberler

AK Parti Aksaray Milletvekillerinden Eskil'e Ziyaret

AK Parti Aksaray milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti, İlçemizi ziyaret etti.

Ak parti İl Teşkilatıyla beraber İlk olarak AK Parti Eskil İlçe Teşkilatında partililerle bir araya gelen milletvekilleri Aydoğdu ve Serdengeçti,
Daha sonra Belediye binasına geçerek burada Eskilli vatandaşlarla bir araya gelerek. Burada Hem halkın ve belediye Başkanı Niyazi Alçay’ın taleplerini dinlediler, hem de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
 Diğer yandan da 16 Nisan'da anayasa değişikliği referandumuna ilişkin bilgiler verdiler.
 Türkiye genelinde yüzde 60'ın üzerinde "evet" oyu beklediklerini belirten Aydoğdu ve Serdengeçti şöyle konuştular, "Cumhurbaşkanınız diyor ki 'Bana 1982 Anayasasında öyle bir zırh giydirmişler ki ben bu zırhın içerisinde beni yüzde 52 ile seçen millete hesap veremiyorum. Ama ben bu zırhı parçalayacağım ve beni seçen millete hem hizmet edeceğim hizmetimde kusur olursa hesabını vereceğim.' Allah'ın izniyle kendi nesli için, bu ülkenin muhasır medeniyete kavuşması için 'evet' oyu çıkacaktır."diye konuştular.

Buradaki ziyaretinin ardından Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti ilçemizden ayrıldı.

• Haber Tarihi : 13 Mart 2017