HABER ve DUYURULAR

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİMİZ

• Eskil Belediyesi Haberler

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİMİZ

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Programı düzenlendi.

Eskil Atatürk Y.İ.B.Okulu tarafından,18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programı düzenlendi.

Eskil Belediye çok amaçlı salonda gerçekleşen programa İlçe Kaymakamı Yavuz Kartal, Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Garnizon komutanı Doğan Güneş, İlçe Milli eğitim müdürü Tuncay Altan, İlçe Müftüsü Ali Tuna, kurum amirleri, Öğretmeler ve Öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Şehitler için okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Hatim duasıyla devam etti. Devamında Öğrenciler şiirlerini okuyarak slayt gösterimi yapıldı yine öğrenciler tarafından Mehter gösterimi ve Okul korosu Çanakkale şarkılarını seslendirdi.

Program sonunda resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesiyle program son buldu.

• Haber Tarihi : 18 Mart 2017